Regulament concurs- 2020

Înscrierea

Acordurile de parteneriat se vor trimite până la data de 23 noiembrie, online pe adresa gheorghe.naum.concurs@gmail.com sau prin poştă, pe adresa Muzeului Brăilei, Piața Traian nr.3. Trimiterea lucrărilor se va face prin poştă, curierat sau email, pâna pe 23 noiembrie 2020, data poștei; în colet va fi trimis și un plic A4, timbrat, autoadresat, pentru expedierea diplomelor.

     La concurs, se pot înscrie elevii din clasele IX-XII, de la liceele de artă și liceele pedagogice din ţară.

Condiții de participare

Dimensiunile lucrărilor vor fi de 35/50 cm sau 50/70cm, cu tot cu passepartout cartonat, cu excepția lucrărilor în ulei. Acestea vor avea înscrise pe verso: numele autorului, clasa, titlul, dimensiunea, tehnica, numele profesorului îndrumător, denumirea și adresa liceului, împreună cu adresa de e-mail a școlii, telefonul, localitatea și județul, iar fiecare lucrare va fi însoțită de o etichetă pentru expunere, înscrisă cu fontul Times New Roman, 14, care să conțină numele, clasa și orașul de proveniență a expozantului. Tehnica de lucru va fi la alegere. Lucrările nepremiate vor fi returnate doar la cerere, în termen de o lună de la finalizarea concursului. Costurile expedierii/ returnării coletelor vor fi suportate de liceul participant. Pentru această ediție, lucrările pot fi trimise de asemenea, în format electronic, pe adresa de email: gheorghe.naum.concurs@gmail.com

Organizator

Muzeul de Istorie ,,Carol I”, Brăila

Evaluarea lucrărilor

Juriul va fi format din profesori de la Universitatea Națională de Arte, Universitatea Națională de artă Teatrală și Cinematografică București și M. E. N. C. S. Evaluarea și ierarhizarea se va realiza pentru fiecare secțiune existentă în concurs.

Persoană de contact

Laborant Florentina Dumitrescu- tel: 0744421253

Concursul se va desfășura respectându- se normele în vigoare, în contextul pandemiei SARS COV 2.

Desfășurea concursului, jurizarizarea lucrărilor și expoziția vor fi realizate exclusiv online.

 

Premiere

Primirea lucrărilor se va face până luni, 23 noiembrie 2020, data poștei, iar anunțarea premiilor se va face online, pe site-ul concursului.

Se vor acorda diplome atât pentru premiile I, II, III și mențiuni cât și diplome de participare. Acestea se vor expedia prin Poșta Română premianților, odată cu diplomele profesorilor îndrumători.

Elevii de la liceele din ţară, premianţii si participantii, pot participa la vernisajul online pe data de 27 noiembrie 2020, ora 12.00, acesta fiind postat pe siteul concursului concursulgheorghenaum.ro.